Anime, Otaku

Anime Dünyasının En Deli 10 Erkeği

Animelere az biraz yakın olanlar bu dünyadaki karakterlerin ne kadar uçuk olabileceğini bilirler. Kimisinin ruhsal sorunları varken kimi sadistliğe kadar gidebiliyor. Kimisini deli olmasına rağmen çok seviyorken kiminden de nefret edebiliyoruz. İşte MAL istatistiklerine göre en çok sevilen 10 deli erkek karakteri şu şekilde imiş:

10 – Ryuunosuke Uryuu (Fate Zero)

Önüne gelen herkesi, hatta çocukları bile öldürebilecek kadar delidir. Ölümün kendisine takıktır. Eğlenceli bulduğu için farklı öldürme şekilleri bulmaya çalışır.

9 – Tsukiyama Shuu (Tokyo Ghoul)

Animedeki en uçuk karakterlerden biri olan Tsukiyama da listede yerini bulmuş. Kendisi bir gurme. Fakat damak tadı biraz farklı. İnsan eti ve kanla dolu.

8 – Ladd Russo (Baccano)

Sadist bir kiralık katil olan Ladd, tam bir hiper aktiftir. Silah kullanmada ve yakın dövüşlerde çok iyidir. Hem silahlara hem de öldürmeye aşık birisidir.

7 – Envy  (Full Metal Alchemist)

Envy, şekil değiştirme yeteneğine sahiptir. İnsanların sevdikleri kılığına girip onları kandırarak acımasızca öldürür.

6 – Franken Stein (Soul Eater)

Franken, öğretmenlik yaptığı akademide en güçlü uzmanlardan biri olarak bilinse de kendisi kafandan oynak. Önüne gelen her şeyi kesip biçmeye bayılır. Ayrıca çok da sakar.

5 – Grell Sutcliff (Kuroshitsuji)

Grell, şık giyinen bir ölüm meleğidir. Elektrikli testeresiyle kana susamışlığını bastırır. Bazen sırf sıkıldığı için arkadaşlarını bile öldürmeyi düşünebilecek kadar manyaktır. Cinsiyeti aslında tam bir gizem. Kendisini kadın olarak gördüğü zamanlar da olmuştur.

4 – Accelerator (Toaru Majutsu no Index)

Academy City’deki en güçlü esperlerdendir. 6. seviye esper olabilmek için binlerce laboratuvar kopyasını öldürmüştür. Kimseye güvenmez.

3 – Hisoka (Hunter x Hunter)

Animenin en renkli ve en çok sevilen karakterlerinden olan Hisoka, en çok sapıklığı ile bilinir. Güçlü biri görünce erekte bile oluyor. Bazen görmesi yetmiyor, düşüncesi ile bile kendini kaybedebiliyor. Hatta o da yetmiyor, ileride güçlü olabilecek potansiyeli olan çocuklara bile başka bir gözle bakıyor.

2 – Alucard (Hellsing)

Alucard, Hellsing örgütündeki en güçlü vampirdir. Bu aşırı güç, arada onu oldukça kendini beğenmiş yapabiliyor. Bazen düşmanını yok etmek için aşırıya kaçabiliyor.

1 – Yagami Light (Death Note)

Kira’yı aslında anlatmamıza gerek yok. Onun ne derece manyak olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat aşırı zeki ve karizmatik olması onu hem en sevilen hem de en tehlikeli manyağımız yapıyor. Bir de yaptığı şeylerin doğru olduğunu düşünerek üste çıkmıyor mu! Ah kerata!

Sizin favoriniz hangisi? Listede olmayıp da sizin sevdiğiniz deliler var mı?

“Anime Dünyasının En Deli 10 Erkeği” için bir yorum

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.