Çizgi Roman

Haftanın Sizin İçin Seçtiğimiz Çizgi Romanları #6

Her hafta en beğendiğimiz güncel çizgi romanları spoiler vermeden ufak ufak yorumladığımız köşemize hoş geldiniz. Bu hafta kadın başrollü solo seriler ön planda. Hepsinin kitabı ayrı bir güzeldi. İşte bu hafta en beğendiklerimiz:

Doctor Strange and the Sorcerers Supreme #6

Çıkış Tarihi: 08.03.2017

Yazar: Robbie Thompson

Çizer: Alvaro Lopez, Javier Rodriguez

Kapak Çizeri: Javier Rodriguez

Yayıncı: Marvel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Bana göre yeterince övülmeyen ve sonradan değeri bilinecek kitaplardan birini okuyorum. Marvel bu kitapla bambaşka şeyler deniyor, bambaşka kafalara giriyor. Çok uçuk, çok çılgın, çok sağlam. “Wiccan’ı kurtarmak için 6. sayfayı okuyun” gibi yönlendirmelerle dolu bir sayıydı.


Wonder Woman #18

 Çıkış Tarihi: 08.03.2017

Yazar: Greg Rucka

Çizer: Bilquis Evely

Kapak Çizeri: Bilquis Evely

Yayıncı: DC Comics

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Godwatch hikayesi tüm hızıyla devam ederken Veronica Cale’in motivasyonlarını öğrenmeye devam ediyoruz. Sanırız ki Lex Luthor’un iyilerin tarafına geçmesiyle oluşan iş insanı kötü kotasını dolduracak isim belli oldu!


Jessica Jones #6

 Çıkış Tarihi: 08.03.2017

Yazar: Brian Michael Bendis

Çizer: Michael Gaydos

Kapak Çizeri: David Mack

Yayıncı: Marvel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Ters köşe, ters köşe, ters köşe! Başladığından beri sürekli yükselen hikaye bu sayıda doruk noktasına ulaştı. Cameolar kısa olsa da yeterliydi. Bir karakterin gerçekten karakteri gibi davrandığı kitapları özlemişiz.


Titans #9

 Çıkış Tarihi: 08.03.2017

Yazar: Dan Abnett

Çizer: Norm Rapmund, Brett Booth

Kapak Çizeri: Norm Rapmund, Brett Booth

Yayıncı: DC Comics

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Dan Abnett, Made in Manhattan hikayesi ile takımı genişletmeye ve odağı yeni isimlere çevirmeye devam ediyor. Yeni takım içi dinamiklerin temellerinin atıldığı bu sayıda ayrıca klasik bir kötü adam takımının sahneye geri dönmesini izliyoruz.


All-New Wolverine #18

 Çıkış Tarihi: 08.03.2017

Yazar: Tom Taylor

Çizer: Nik Virella

Kapak Çizeri: Francesco Mattina, David Lopez, Bengal

Yayıncı: Marvel

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Bu sayının Logan’ın açıldığı haftaya denk gelmesi pek hoş olmuş. Serinin en muhteşem sayılarından biriydi. Laura’yı bu şekilde görmek beni gaza getirdi. Bundan sonra yepyeni bir hikaye başlıyor, kostüm değişiyor. Kaçırmayın.


Ufak Notlar:

  • Action Comics #975 – Clark Kent’in gerçek kimliği şaşırtıcı bir şekilde açıklanırken, işler Superman için daha da karıştı. Superman Reborn hikayesi giderek daha ilginç olmaya devam ediyor.
  • Justice League of America #2 – Başladığı gibi devam ediyor. Ne çok muhteşem ne çok kötü. Popcornluk seri.
  • Inhumans vs X-Men #6 – Kahramanı kahramana kırdıran bir eventin daha sonuna geldik. Bu hikayeden en çok etkilenen Inhumans tarafı oldu gibi. Mutantlardan çok kayıplar olsa da yine aynı kafada gideceklerine eminim.
  • Justice League/Power Rangers #3 – Batman’in triplerini çekemeyen Rangerlar çok hoşuma gitmiş olabilir. Bu sayıda bolca JL üyesi görüyoruz.
  • Captain America: Steve Rogers #13 – Secret Empire’a doğru hikayeyi hızlandırırlar dedim ama koca sayı adam toplamayla geçti.
  • The Unbelievable Gwenpool #13 – Okuduğum en meta sayılardan biriydi. Deadpool ve Gwenpool ilk kez karşılaşıyor. Göndermeler havada uçuyor.
  • Man-Thing #1 – Farklı bir kitap olacak gibi duruyor. Bir sayı daha şans vereceğim. R. L. Stine hatrına!

Siz bu hafta çıkanlardan hangilerini beğendiniz? Yorumlara yazın!

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.