Çizgi Roman

Haftanın Sizin İçin Seçtiğimiz Çizgi Romanları #8

Her hafta en beğendiğimiz güncel çizgi romanları spoiler vermeden ufak ufak yorumlamaya devam ediyoruz. Bu hafta beğendiklerimiz şu şekilde:

Iron Fist #1

Çıkış Tarihi: 22.03.2017

Yazar: Ed Brisson

Çizer: Mike Perkins

Kapak Çizeri: Jeff Dekal

Yayıncı: Marvel

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Ed Brisson ve Mike Perkins iş birliğinde başlayan yeni kitap hem eski okuyucular için muhteşem bir devam hikayesi hem de Netflix dizisini izleyip Iron Fist okumak isteyenler için harika bir başlama noktası. İlk sayı bizi aksiyon ve gizem dolu yepyeni bir hikayenin başlangıcı olacağına inandırdı.


Wonder Woman #19

 Çıkış Tarihi: 22.03.2017

Yazar: Greg Rucka

Çizer: Liam Sharp

Kapak Çizeri: Liam Sharp

Yayıncı: DC Comics

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Wonder Woman’ın doğruyu arayışı, kahramanımızı eski düşmanı ile yeniden karşı karşıya getiriyor. Greg Rucka’nın ayarladığı muhteşem tempo bir saniye bile sıkılmanıza imkan vermiyor.


Doom Patrol #5

 Çıkış Tarihi: 22.03.2017

Yazar: Gerard Way

Çizer: Nick Derington

Kapak Çizeri: Nick Derington

Yayıncı: Young Animal

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Gerard Way deneysel projesi Doom Patrol ile harikalar yaratmaya devam ediyor. Bir çizgi romandan bekleyebileceğiniz her şey burada: zaman yolculuğu, havalı kostümler ve kafa bulandıran maceralar.


Black Hammer #7

 Çıkış Tarihi: 22.03.2017

Yazar: Jeff Lemire

Çizer: Dean Ormston

Kapak Çizeri: Dean Ormston

Yayıncı: Image

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Jeff Lemire’ın bu kitapta yarattığı dünyaya ve karakterlere gitgide bağlanıyorum. Hoş göndermelerle dolu, duygu yüklü, belki de serinin en iyi sayılarından biriydi.


Unworthy Thor #5

 Çıkış Tarihi: 22.03.2017

Yazar: Jason Aaron

Çizer: Pascal Alixe, Kim Jacinto, Olivier Coipel

Kapak Çizeri: Olivier Coipel

Yayıncı: Marvel

⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Çok fazla tanrı var, çok. Thor, bazı cevaplar verse de bizi daha çok soru işaretiyle bırakan sağlam bir sayıyla geldi bu hafta. Ayrıca sayıdaki bir gelişme MCU’da Thanos ile ilgili verilecek kararın ipucu mu diye düşünmeden edemedim. Görünce anlarsınız.


Ufak Notlar:

  • Elektra #2 – Geçen ay güzel başladı demiştim, bu haftaki sayısıyla birlikte kendi açımdan en ilgi çekici serilerden birine dönüştü. Gelecek sayıları okumak çok zevkli olacak.
  • Invincible Iron Man #5 – Riri’ye gitgide ısınıyorum desem taşlanır mıyım? Karakter anları güzel olsa da hikaye biraz vasat ne yazık ki. Bendis’in 2. hikaye örgüsüyle iyice saçmalama potansiyeli yüksek gibi duruyor.
    Uncanny Inhumans #20 – Eli yüzü düzgün bir final yapmış oldu. Çok fazla tie-in sayıları olsa da önerebileceğim bir kitap oldu diyebilirim. Bundan sonra çıkacak Inhumans kitaplarından umutlu değilim.
  • Hulk #4 – Yarattığı havasıyla, hikayesiyle eli yüzü düzgün bir She-Hulk kitabı oluyor bu. Çizim teknikleri, kullanılan renkler de ayrı bir hava katıyor.
  • Captain America – Steve Rogers #14 – Son iki sayının tek sayıya indirilebileceğini düşünüyorum. Biraz oyalanma var sanki. Flashbackler fazla ve gereksiz uzunlukta olmaya başladı.
  • Amazing Spider-Man – Renew Your Vows #5 – Çok tatlı seri yav. Geçiş sayısı bile tatlı tatlı devam ediyor.
  • Gamora #4 – Diğer sayılara göre biraz sönük kaldı sanki. Hikayeden kopmaya başladığımı fark ettim.
  • Action Comics #976 – Superman Reborn hikayesi finaliyle kafaları karıştırdı. Bu atılan adıma karşı ne hissettiğimize emin değiliz…

Siz bu hafta çıkanlardan hangilerini beğendiniz? Yorumlara yazın!

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.